Push hard, recover fast

Arena Carbon Compression Arm en Calf Sleeves

Jezelf voorbereiden op je moeilijkste wedstrijd ooit, sneller herstellen en blessures voorkomen. Arena introduceert de eerste compressie sleeves voor de armen en kuiten speciaal voor zwemmers. In het materiaal van de sleeves is carbon verwerkt en ze zijn tevens voorzien van strategisch geplaatste silicone taping. Dit zorgt voor verbeterde compressie en ondersteuning op juist die plaatsen waar zwemmers het nodig hebben. Draag ze voor en na het zwemmen om effectief op te warmen en sneller te herstellen van vermoeidheid. Presteer beter, train harder. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Prepare
Draag voor optimale prestaties de carbon compressie arm- en beenstukken van Arena voor een training of een race. De unieke constructie versnelt de bloedtoevoer naar de spieren en bereiden je lichaam voor op het zwemmen.

Prevent
De carbon compressie arm- en beenstukken ondersteunen de spieren en verhogen voor en na een training of race de bloedtoevoer, in een design dat zich richt op de kwetsbare delen van het lichaam. Reduceer het risico op blessures door je lichaam effectief voor te bereiden op een wedstrijd en snel te herstellen van intensief zwemmen.

Recover
Na de performance bespoedigen de carbon compressie arm- en beenstukken het herstel van vermoeide spieren door de toevoer van zuurstofrijk bloed en de afvoer van afvalstoffen te versnellen.

Carbon Compression Arm en Calf Sleeves
De compressie arm- en beenstukken van Arena, met gerichte compressie, richten zich juist op die delen van het bovenlichaam en de onderbenen die gevoelig zijn voor blessures. Het materiaal, waarin carbon is verwerkt, verbetert de bloedcirculatie en het herstel van de spieren. Strategisch geplaatste silicone taping werkt preventief tegen pijn na het zwemmen. Een naadloze, gelijmde constructie zorgt voor optimaal comfort.