Twee delen, nul compromissen

Nieuw van arena: Powerskin Carbon Duo

Dit jaar lanceert arena Powerskin Carbon Duo, het eerste high-end racepak dat exclusief voor vrouwen is ontwikkeld. Het geavanceerde racepak bestaat uit twee delen, waardoor je de compressie voor je boven- en onderlichaam geheel aan je eigen voorkeur kunt aanpassen. Vrouwen kunnen hun racepak vanaf nu dus customizen naar maat, kleur én mate van compressie. Als dat niet revolutionair is…

Het vrouwelijk lichaam komt in vele vormen en maten en geen lichaam is gelijk. Om ervoor te zorgen dat je tijdens het zwemmen optimaal presteert, kan het zo zijn dat je een andere mate van compressie in je boven- en onderlichaam nodig hebt. Met een racepak uit één stuk is dit echter onmogelijk. En hier komt Powerskin Carbon Duo van arena om de hoek kijken.

Geen compromissen
Het Carbon Duo systeem bestaat uit twee delen, namelijk een boven- en een onderstuk. Voor zowel de top als de broek kun je kiezen uit verschillende maten en kleuren, om zo volledig tegemoet te komen aan jouw eisen. Met dit unieke systeem hoef je geen concessies te doen op het gebied van de mate van compressie, comfort of maat. Je kiest simpelweg de maat, pasvorm en mate van compressie die bij jou past.

Makkelijk aan te trekken
Het Powerskin Carbon Duo racepak is makkelijker en sneller aan te trekken dan een racepak dat uit één stuk bestaat. Je doet eerst de broek aan en daarna de top, die snel en makkelijk over de broek glijdt. De twee delen passen perfect bij elkaar, waardoor Carbon Duo de look van een racepak uit één stuk heeft. Wanneer je beweegt, beweegt het pak helemaal met jou mee. De twee delen glijden soepel over elkaar.

Het materiaal
De top van Carbon Duo is gemaakt van een lichtgewicht materiaal met horizontale banden van carbon. Dit zorgt voor een lichtere mate van compressie die aansluitend zit, maar je tegelijkertijd comfortabel laat ademen. De broek is gemaakt van arena's eigen gepatenteerde materiaal met een carbon cage. Dit zorgt voor een hoge mate van compressie bij de belangrijkste delen van het lichaam: de core en de bovenbenen.

Alle voordelen op een rij:
- Carbon Duo is het eerste racepak dat exclusief voor vrouwen is ontwikkeld
- het is makkelijker en sneller aan te trekken van een racepak uit één stuk
- het zorgt voor een betere pasvorm, meer comfort en optimale compressie van de verschillende delen van het lichaam
- maakt makkelijker ademen en meer bewegingsvrijheid mogelijk
- stelt de atleet in staat om de kleur, maat en mate van compressie geheel aan de eigen voorkeur aan te passen

De Carbon Duo is FINA approved als de top en broek samen gedragen worden. Beide delen zijn voorzien van een FINA code.